شناسایی آفلاتوکسین با اسپکترومتر

آفلاتوکسین یکی از اعضای خانواده سم های تولید شده توسط قارچ های خاصی است که در دانه ها و محصولات کشاورزی مثل بادام زمینی ، پنبه ، ذرت و بادام درختی یافت می شوند. افراد با خوردن این محصولات غذایی آلوده یا با مصرف گوشت ها و محصولات لبنی حیواناتی که این غذاها را خورده اند، ممکن است که در معرض آفلاتوکسین قرار بگیرند. قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد . برای آنکه بدانید چطور به کمک اسپکترومتر vis-NIR این سم در دانه های ذرت شناسایی می شود اینجا را کلیک کنید.

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *